İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜRKAN EMEKSİZ OKULUMUZDA TECRÜBE SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

26.01.2024 45

Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Gürkan EMEKSİZ okulumuzda Kariyer Günleri ve Tecrübe Söyleşi Programı kapsamında okulumuzu ziyaret etti.İlk olarak okul müdürümüz İcabi DEMİRKAPI'dan yapılan faaliyetler hakkında bilgi alarak öğrencllerimizle biraya gelen Müdürümüz öğrencilerimizin meslekleri her yönüyle tanımalarını sağlamak ve doğru hedefler belirleyerek,kişilik özellikleri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla hareket etmeleri gerektiğini ,planlı çalışarak bu hedeflere ulaşabileceklerini ifade ederek bu konularda kendi görüş, tavsiye ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.Değerli müdürümüze katılımlarından ve okulumuza olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

26-01-2024