EMİRDAĞ KAYMAKAMI OSMAN BİLİCİ'NİN KATILIMLARI İLE MÜNAZARA FİNALİ YAPILDI

25.12.2023 117

Sınıflar arası münazara yarışmamızın final müsabakası Emirdağ Kaymakamı Sayın Osman BİLİCİ ve Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Gürkan EMEKSİZ'in katılımları ile yapıldı.

İlk olarak   Kaymakamımız müdür odasında Okul Müdürümüz İcabi DEMİRKAPI'dan okulun genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

'Sosyal Medya Zararlıdır' ve 'Sosyal Medya Faydalıdır' konularının konuşulup tartışıldığı çok çekişmeli ve anlamlı sahne olan münazara finalini 'Sosyal Medya Zararlıdır' ı savunan  12-B sınıfı kazandı.Yarışma sonunda Emirdağ Kaymakamı Osman BİLİCİ final yarışmasını kazanan ve ikinci olan öğrencileri tebrik ederek hediyelerini verdi.

Münazara finali sonrası Kaymakamımız Osman BİLİCİ öğretmenler odasında öğretmenler ile biraraya gelerek  öğretmenlerimize gösterdikleri fedakarlık ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze katılımlarından, okulumuza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023