Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi

Vizyon: Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi öğrenmenin öğrenildiği bir yer olacak. Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi çağın gerektirdiği gelişen ve değişen öğrenme ihtiyaçlarını kaliteli programlarla karşılayacak. Her veli okuldan aldığı güvenle öğrenme sürecinin bir parçası olduğunun bilincine varacak. Okulumuz personeli görevlerini yaparken güven ortamı içinde kendilerinden emin olacak. Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi´nde herkes daha iyiye, daha mükemmele ulaşma yarışı içinde olacak. İSTİYORUZ Kİ; OKULUMUZDAKİ HERKES; HERGÜN, ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA İLERİYE VE DAHA İYİYE GİTTİĞİNE İNANSIN.

Misyon: Biz, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, düşünen, tartışan, sorunlara çözüm üreten yaşadığı çağı kavrayan, geleceğimizi yönlendirecek çağdaş, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda saptadığı hedefine doğru ilerleyen, sorumluluğunun farkında olan özgüven sahibi, sağlam karakterli, teknolojiden üst seviyede faydalanabilen laik yurttaşlar yetiştirmek ve yüksek öğrenime öğrenci hazırlamak için öğrencinin bir birey olarak kendini tanımasına, yeteneklerini geliştirmesine ve çevresine uyum sağlamasına yardımcı olmak için varız. Demokratik yaşamın gereği olan farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Biz, birbirine karşı saygı ve güven duyan bir topluluğuz. Yeniliklere ve gelişmelere açığız.

Başarılar: 2013 LYS Emirdağ İlçesi Birincisi

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(272) 441 4131

WEB - https://emirdagaal.meb.k12.tr

Adres - MENDERES MAH. 1046 SK. İLKÖRETİM OKULU BLOK NO 16 İÇ KAPI NO 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - MENDERES MAH. 1046 SK. İLKÖRETİM OKULU BLOK NO: 16 İÇ KAPI NO: 1 EMİRDAĞ / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İlçe Merkezinden minibüsler ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezinde